Autovehicul căutat în Italia, găsit la un tânăr din Alba Iulia. Poliţia a deschis dosar penal pentru tăinuire

0
0
masina alba

O autoutilitară dată în urmărire de autorităţile italiene a fost indisponibilizată de poliţiştii din Alba Iulia, un tânăr fiind cercetat pentru tăinuire.

Maşina a fost găsită la un tânăr din municipiul Alba Iulia care ar fi încercat să o înmatriculeze pe numele bunicii sale. 

”La data de 16 ianuarie 2019, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au identificat, la domiciliul unui tânăr de 28 de ani, din Alba Iulia, o autoutilitară, în valoare de circa 7.000 de euro, care era căutată de autorităţile italiene, fiind deturnată din această ţară din data de 15.12.2016. 

Din primele cercetări rezultă că tânărul ar fi cumpărat autovehiculul de la un cetăţean român, cu rezidenţă în Italia şi, cu ajutorul unor acte false, ar fi încercat să o înmatriculeze în România, pe numele bunicii sale, cu toate că autovehiculul era dat în urmărire”, susţin reprezentanţii IPJ Alba.

Autovehiculul a fost indisponibilizat şi urmează să fie restituit autorităţilor italiene. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire. 

masina alba
Alba Iulia


Ultimele știri
Cele mai citite