Autoturism spulberat de mașina de gunoi, într-o curbă din Alba. Șoferul a supraviețuit miraculos VIDEO

0
Publicat:

Momentul impactului a două autovehicule, produs joi, 19 octombrie 2023, pe DN 74, în apropiere de Alba Iulia, a fost surprins de o cameră de supraveghere. Unul dintre șoferi a fost grav rănit.

Șoferul autoturismului a rămas încarcerat FOTO ISU Alba
Șoferul autoturismului a rămas încarcerat FOTO ISU Alba

Pe imagini se poate observa cum șoferul unui autoturism care circula pe direcția Alba Iulia – Șard ajunge pe contrasens, unde se izbește violent de o autospecială de colectare a gunoiului.

În urma impactului deosebit de violent, șoferul în vârstă de 51 de ani al autoturismului, din Zlatna, a rămas încarcerat în autoturism. Acesta a fost extras de către pompierii militari și predat în stop cardio-respirator echipajului medical. Din fericire, bărbatul a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind transportat de către Ambulanța SAJ, în stare gravă, la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia.

Polițiștii au transmis că șoferul autoturismului a pierdut brusc controlul volanului și a intrat pe contrasens. Conducătorul autoutilitarei nu a mai avut timpul necesar pentru a evita impactul violent. 

„La data de 19 octombrie 2023, în jurul orei 15.45, un bărbat de 51 de ani, din orașul Zlatna, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 74, la kilometrul 99+190 metri, din localitatea Șard, județul Alba, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 47 de ani, din comuna Stremț, județul Alba.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale grave și a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Alba.

În cazul șoferului vinovat, testarea pentru consumul de alcool s-a realizat la unitatea medicală. Deocamdată nu se cunoaște cauza intrării bruște pe contrasens a autoturismului condus de bărbatul de 51 de ani. Nu este exclusă varianta ca acestuia să i se fi făcut rău, dar nici faptul că ar fi vrut să își ia viața.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite