Au cerut un taxi să îi ducă la destinaţie, după care l-au tâlhărit pe şofer. Doi tineri au fost trimişi în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevarul
Foto: arhivă Adevarul

Doi tineri din comuna Săsciori, judetul Alba, au fost trimişi în judecată de procurori pentru tâlhărie după ce au agresat u teximetrist.

G. Daniel şi M. Gheorghe sunt acuzaţi că au deposedat cu forţa un taximetrist de telefonul mobil şi de portmoneu, după ce i-ar fi solicitat să-i ducă până în localitatea Răchita.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 24/25 octombrie 2020, în jurul orei 01,30, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Sebeş, taximetrist, a sesizat, prin 112, faptul că a fost victima unei infracţiuni.

Doi tineri i-ar fi cerut să efectueze o cursă până în localitatea Răchita. Ajunşi la destinaţie, unul dintre ei l-ar fi imobilizat, iar celălalt i-ar fi sustras telefonul mobil şi portmoneul în care avea suma de 300 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au reuşit, în scurt timp, să-i identifice pe cei doi tineri bănuiţi de tâlhărie, ambii din localitatea Răchita, comuna Săsciori, cu vârste de 20 respectiv 27 de ani.

Faţă de aceştia a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificată, ulterior fiind cercetaţi în stare de libertate. Rechizitoriul Parchetului a fost înregistrat la Judecătoria Sebeş luni, 28 decembrie 2020. 

Vă mai recomandăm şi:

 

Petiţie pentru trecerea unui drum turistic de la Romsilva în administrarea comunei Şugag. Legătura cu Klaus Iohannis

 

O companie din Singapore are singura ofertă pentru concentratul produs de compania minieră Cupru Min Abrud

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite