Apel umanitar pentru o tânără de 19 ani din Alba, rănită grav în accident rutier. Denisa poate să rămână paralizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a fost rănită grav în accident
Tânăra a fost rănită grav în accident

O tânără în vârstă de 19 ani din Alba, care se zbate între viaţă şi moarte pe un pat de spital din Târgu Mureş, are nevoie de ajutor financiar pentru a avea o şansă la viaţă. Denisa a fost rănită grav într-un accident rutier ce a avut loc duminică, în Apuseni, în zona oraşului Abrud.

Denisa Fălcuşan locuieşte la 6 km de Abrud, la Gura Roşiei, comuna Roşia Montană. Viaţa Denisei a fost schimbată în mod tragic, duminică, 26 august, când a fost implicată într-un grav accident rutier petrecut în Abrud. 

În urma acestui nefericit, eveniment a fost, cu foarte mare dificultate, scoasă dintre fiarele contorsionate, a fost transportată de urgenţă, cu elicopterul, la Spitalul din Târgu Mureş, unde, în prima fază, a fost operată pentru hemoragie internă, extirpare plămânul drept şi splina. 

De asemenea, are bazinul fisurat, clavicula ruptă, dar ceea ce este mai grav sunt fracturi ale vertebrelor, care pun sub mari semne de întrebare dacă Denisa va mai putea umbla sau nu. Astfel, pentru Denisa vor urma dificile şi costisitoare operaţii, cu multe zile de spitalizare şi de recuperare.

Conturile deschise pentru donaţii:

RAIFFEISEN BANK – AGENŢIA CAMPENI

ILEANA MARCELA BRICIU

cont lei: RO67 RZBR 0000 0600 2041 9336

cont euro: RO96 RZBR 0000 0600 2042 1336

COD BIC: RZBRROBU

apel umanitar tanara alba

Potrivit IPJ Alba, în 26 august 2018, în jurul orei 13.00, pe DN 74, la kilometrul 38, un tânăr de 18 ani, din Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Abrud – Ciuruleasa, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma accidentului, conducătorul auto şi o tânără, pasageră în autoturism, au fost răniţi şi au fost transportaţi la spitalul din Alba Iulia, de unde, ulterior, tânăra a fost transferată, în stare gravă, la un spital din Târgu Mureş.

apel umanitar tanara alba
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite