ALDE Alba îşi reclamă colegii de la PSD dar şi alte partide pentru afişaj electoral ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Reprezentanţii ALDE Alba au sesizat Biroul Electoral Judeţean cu privire la încălcarea legislaţiei în ceea ce priveşte afişajul electroal de către PSD, PNL, Pro-România şi USR-PLUS.

ALDE a sesizat faptul că în câteva comune din judeţ, PNL şi Pro-România au expus mai multe afişe (în loc de unul singur, cum prevede legea) pe panourile amenajate special.

În plus, a reclamat organizaţia ALDE, cele trei partide, respectiv PNL, Pro-România şi Alianţa USR-PLUS, au folosit pentru afişaj şi alte locuri, nu doar panourile instalate de primării.

Într-un comunicat de presă, reprezentanţii transmis luni, reprezentanţii partidului au dat ca exemplu PSD care a utilizat, în oraşul Abrud, locuri de afişare, altele decât cele special amenajate, de către primărie.

”Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) Alba solicită celorlalte partide, aflate în cursa electorală, să respecte prevederile legale în ceea ce priveşte numărul afişelor electoarele expuse şi utilizarea exclusiv doar a locurilor special amenajate, în scop electoral, pentru afişare”, au transmis reprezentanţii partidului într-un comunicat de presă.

ALDE şi-a reclamat la BEJ inclusiv partenerul de guvernare, PSD. De altfel, la sfârşitul săptămânii trecute, preşedintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a spus că ”ne-am dat dracu!”, dacă PSD va ajunge vreodată la putere în Alba. De asemenea, Lazăr susţine că PSD îşi aduce aminte de ALDE Alba doar în momentul în care are nevoie de voturi.

Citiţi şi:

 

A dat bani pentru fotbal şi au fost cheltuiţi pe alcool, jucării şi facturi casnice. Primăria vrea să recupereze sute de mii de lei în justiţie

 

FOTO Încă o locuinţă este „înghiţită“ de barajul uriaş de steril din Apuseni. Realitatea tristă de la Vinţa, satul pe cale de dispariţie

 

„Profa de sex“ din Alba a fost trimisă în judecată. A recunoscut faptele şi va beneficia de reducerea pedepsei

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite