Alba: UPDATE Un bărbat s-a spânzurat în podul casei după ce şi-a bătut soţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 38 de ani, din comuna Sântimbru, s-a spânzurat miercuri, la orele prânzului,  în podul casei. Omul şi-a pus capăt zilelor, după ce şi-a agresat soţia şi a ameninţat prin vecini că se va sinucide.

UPDATE ora 13.10

Bărbatul care s-a spânzurat se numeşte Lucian Preja. Cei doi soţi aflaţi în pragul divorţului au avut miercuri prima înfăţişare la Judecătoria Alba Iulia. Acţiunea de divorţ a fost intentată de soţia sa, Dorina Preja, de 35 de ani. 

Din sala de judecată soţia s-a întors acasă, ca să-şi ia lucrurile şi să se mute în altă parte. Numai că n-a reuşit să-şi pună planul în practică, pentru că a izbuncnit scandalul, în urma căruia femeia a fost bătută, iar bărbatul şi-a încheiat socotelile cu viaţa.

După sinuciderea bărbatului, vor creşte fără tată două fetiţe, de 3 respectiv 12 ani.

Poliţiştii l-au găsit, în cele din urmă, în podul casei, fără suflare.

Din primele cercetări rezultă că cei doi soţi erau în divorţ, iar bărbatul nu accepta despărţirea.

Femeia a fost luată cu Ambulanţa şi dusă la Spitalul de Urgenţă Alba..  „Pacienta a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe cu policontuzii prin agresiune, plăgi multiple în zona cefalică, hematoame şi echimoze pe tot corpul. A suferit o fractură de os la membrele superioare. Este stabilizată, dar va rămâne câteva zile sub supraveghere medicală“, a precizat medicul Ioan Boilă, şeful UPU Alba Iulia.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba.

Revenim cu amănunte.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite