Alba: UPDATE Un băiat de 3 ani a scăpat cu viaţă după ce a căzut de la etajul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un minor în vârstă de 3 ani a scăpat cu viaţă după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Aiud. Evenimentul a avut loc duminică dimineaţă la ora 03.00.

UPDATE: Băieţelul a scăpat ca prin minune cu câteva vânătăi. Va rămâne, totuşi, câteva zile internat în spital. Minorul a fost luat de mătuşa lui venită din Italia pentru a-i cumpăra cadouri. Femeia a mers cu băiatul în vizită la nişte prieteni din Aiud, unde a adormit. Adulţii au plecat în oraş şi l-au lăsat pe minor dormind. Băiatul s-a trezit şi a început să plângă. Vecinii l-au auzit şi au chemat poliţia. Până la sosirea poliţiştilor, minorul a deschis un geam şi a căzut în gol de la etajul patru. Căderea a fost atenuată de sârmele pentru întins rufe de la etajul trei. Băiatul s-a ridicat şi a mers în faţa blocului unde a fost găsit de vecini.

Minorul a fost transportat la Spitalul Municipal din Aiud unde a fost diagnosticat cu „contuzie hemitorace stâng, escoriaţii în zona feţei şi a capului” şi a rămas internat.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că minorul din Gârbova de Sus, a fost dus, cu acordul părinţilor, de către mătuşa sa, la locuinţa lui P.M.A., de 31 de ani, din Aiud unde în noaptea de 07/08.05.2011 a fost lăsat singur în locuinţă iar în jurul orelor 03.00 acesta a căzut de la geamul apartamentului.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite