Alba Iulia: Pedofilul Spanac nu vrea 30 de ani după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Stelian, poreclit Spanac, vrea să convingă judecătorii Curţii de Apel Alba Iulia că pedeapsa de 30 de ani de închisoare pe care a primit-o la Tribunal este mult prea mare în raport cu faptele săvârşite.

Bărbatul a solicitat lunii instanţei de la Curtea de Apel să îi permită să aducă martori care să arate că, în realitate, se purta bine cu copiii. Nicolae Stelian este judecat pentru viol, după ce a obligat opt băieţi, dintre care unii minori, să întreţină relaţii sexuale orale şi anale cu el.

Pedofilul a recunoscut faptele, dar a apreciat că pedeapsa este prea mare în raport cu acuzaţiile care i se aduc. Bărbatul a fost condamant la Tribunalul Alba la 30 de ani de închisoare, cea mai mare pedeapsă din sistemul judiciar românesc.

La Curtea de Apel se judecă apelul declarat de inculpat la sentinţa Tribunalului. Următorul termen stabilit de judecători va avea loca în 9 mai 2011, când vor fi audiaţi martorii propuşi de inculpat.

Citiţi şi: 30 de ani de închisoare pentru antrenorul pedofil. Nicolae Stelian a obligat opt tineri să întreţină relaţii sexuale cu el

Vezi aici de ce a luat pedofilul „Spanac“ 30 de ani de închisoare

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite