Alba Iulia: FC Unirea pierde la Oradea şi se îndepărtează de primele locuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Unirea Alba Iulia continuă evoluţia mediocră în Liga a II-a. Ieri a pierdut cu 2-0, în deplasare la FC Bihor Oradea și s-a îndepărtat de prima parte a clasamentului.

În prima repriză, ambele formaţii au evoluat slab şi nu au reuşit să marcheze. În a doua parte a meciului, la doar 15 minute de la reluarea jocului, FC Bihor a deschis scorul prin Danci. Fotbalistul a tras de la aproximativ 25 de metri, iar mingea a fost deviată, păcălindu-l pe Rotaru.

În minutul 72 Andrei Poverlovici a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. După eliminarea lui Poverlovici, gazdele au reușit să mai înscrie încă o dată, prin Mărkuș.

După nouă etape Unirea Alba Iulia rămâne cu 11 puncte, din 27 posibile, şi este pe locul nouă al clasamentului seriei a II-a.

FC Bihor: Fildan – Oltean, Muscă (cpt.), Deaconescu, Tegzeş – Copil (46, Mărkuș), Danci, M. Popa, Florean (80, Chiș) – Sorian, Şulea
Antrenor: Gheorghe Ghiţ şi Florin Marinov

Unirea Alba Iulia: Rotaru – Negură, Poverlovici, Soporan, Al. Giurgiu – I. Szabo (69, Buș), Sabou, Selagea, C. Cristea (cpt) – N. Stanciu (76, I.Grozav,  86, Himcinschi), S. Mureşan
Antrenor: Marius Baciu

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite