Alba Iulia: Bărbat cercetat penal după ce a încercat să îşi violeze fosta soţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 41 de ani este cercetat penal pentru tentativă de viol, după ce a încercat să o agreseze sexual pe fosta soţie. Incidentul a avut loc sâmbătă seara într-un apartament din Alba Iulia.

Sesizaţi prin 112, jandarmii au constatat că uşa de la intrarea în locuinţă era deschisă iar în apartament se aflau mai multe persoane agitate şi tulburate. O persoană de sex femeiesc, îmbrăcată sumar, a relatat faptul că fostul soţ încercase să întreţină raporturi sexuale cu ea, fără acord, prin violenţă.

„Din verificările efectuate şi din relatările martorilor a rezultat faptul că numitul S.C., de 41 de ani, domiciliat în  localitatea Gherţa Mică, jud. Satu Mare a venit în vizită la fosta soţie pentru a discuta anumite probleme privind împărţirea unor bunuri. După ce a fost primit în apartament bărbatul a profitat de faptul că femeia se afla singură în locuinţă şi a intenţionat să întreţină raporturi sexuale cu aceasta. Fiind întâmpinat cu un refuz categoric, bărbatul a devenit violent, agresând-o verbal şi rupându-i o parte din îmbrăcăminte. A fost oprit numai datorită faptului că fiica minoră a femeii s-a întors pe neaşteptate acasă, însoţită de doi prieteni“, a declarat Ovidiu Jurcoveţ, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

Jandarmii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale. Dosarul a fost preluat pentru continuarea cercetărilor de către poliţie.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite