Alba Iulia: Antrenorul-pedofil la judecată. Au început audierile în procesul de viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii Tribunalului Alba au început ieri audierile părţilor în procesul de viol al antrenorului de arte marţiale, Nicolae Stelian (36 ani), fost preparator fizic la clubul FC Unirea Alba Iulia.

Pentru că în proces sunt implicaţi minori, şedinţele de judecată sunt secrete. Bărbatul, poreclit Spanac, este acuzat că a violat şi a supus la perversiuni sexuale opt tineri cu vârsta între 14 şi 17 ani, în perioada 2009 - 2010 când Nicolae Stelian a colaborat cu antrenorul de juniori Alexandru Kalanyos.

„Inculpatul a convins pe mai mulţi minori să meargă la domiciliul său unde urmau apoi să desfăşoare diverse activităţi distractive, cum ar fi navigarea pe internet, jocuri pe calculator şi vizionarea de filme. După ce ademenea copiii în acest mod, inculpatul a luat hotărârea de a întreţine raporturi sexuale cu aceştia, simţind o atracţie nefirească faţă de ei“, se susţine în rechizitoriul procurorilor.

În urma percheziţiei informatice din calculatorul inculpatului, procurorii au găsit 53 de fotografii şi 44 de filmuleţe care îl reprezentau pe Nicolae Stelian în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu minorii. Fapta de viol, aşa cum a fost săvârşită de inculpat, se pedepseşte cu închisoare de la 15 ani la 20 de ani.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite