Alba Iulia: A murit avocatul Viorel Jidveian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avocatul Viorel Jidveian
Avocatul Viorel Jidveian

Viorel Jidveian (foto dreapta), unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi din Alba, s-a stins astăzi din viaţă. A fost membru în Baroul Alba şi a apărat diverse persoane implicate în dosare importante aflate pe masa judecătorilor.

Colegii îl caracterizează ca un bun profesionist. „Am fost amici şi colegi timp de 20 de ani. Întotdeauna a dat dovadă de profesionalism“, a spus avocatul Victor Bleahu, membru al Baroului Alba. De câteva săptămâni a fost diagnosticat cu o boală necruţătoare.

Cazuri importante

Viorel Jidveian a fost apărătorul prim-procurorului de la Parchetul de pe lânga Judecătoria Sibiu, Florin Apostu în dosarul în care a fost implicat şi omul de afaceri sibian Ilie Carabulea.

De asemenea, a fost şi avocatul inculpatului Alexandru Duca din dosarul „Corupţie la Finanţe“, în care sunt implicaţi avocata Doina Scutea şi fostul director al Direcţiei Judeţene a Finanţelor Alba, Ştefan Boghin.

"Baroul Alba şi Casa de Asigurări a Avocaţilor din România Filiala Alba deplânge trecerea în nefiinţă a D-nului Av. Viorel JIDVEIAN un coleg de excepţie. Cu toţii suntem alături de familia indoliată în grelele momente pe care le trece. Dumnezeu să-l odihnească!", este mesajul transmis de Consiliul Baroului Alba şi de Consiliul CAA Filiala Alba.

Slujba de înmormântare va avea loc luni, 13 iunie 2011, la ora 13.00, la capela cimitirului Maieri din Alba Iulia. Viorel Jidveian avea 58 de ani.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite