Alba Iulia: A căzut cu bicicleta şi a murit acasă după o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia s-a produs în comuna Sohodol din Munţii Apuseni, unde a fost găsit, sâmbătă, decedat, acasă, un bărbat de 55 de ani. Acesta a căzut cu aproape o zi mai devreme de pe bicicletă.

Poliţiştii deplasaţi la locul evenimentului au constatat că persoana decedată se afla pe un scaun, lângă pat iar la o examinare exterioară a acestuia s-a constat că prezenta excoriaţii la nivelul feţei, a capului şi membrelor inferioare.

Cadavrul a fost transportat la morga  Spitalul Orăşenesc Cîmpeni iar în urma necropsiei s-a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei cerebrale, consecinţă unui traumatism cranian cu fractură de boltă craniană, leziunile având o vechime de 12-24 ore.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a participat la un priveghi în satul Gura Sohodolului, unde a consumat băuturi alcoolice, iar în jurul orelor 02.00 a plecat cu bicicleta spre locuinţa sa.

Cu ocazia cercetării la faţa locului, într-o anexă a locuinţei sale a fost găsită bicicleta, având ghidonul rupt la baza de fixare a acestuia. De asemenea s-a mai stabilit că în 20.05.2011, în jurul orelor 16.00, persoana decedată a fost vizitată la domiciliu de către sora sa iar din declaraţia acesteia nu a rezultat faptul că bărbatul ar fi fost victima vreunei agresiuni fizice.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite