Accident auto mortal în Apuseni: şoferul de 19 ani a decedat iar alţi trei pasageri au ajuns la spital cu răni grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul Ioan Căprariu a murit la spital
Tânărul Ioan Căprariu a murit la spital

Un tânăr în vârstă de 19 ani, conducător auto al unui autoturism BMW, a decedat sâmbătă seara într-un accident de circulaţie produs pe DN75, în Apuseni. Alţi trei pasageri în maşină sunt la spital cu răni grave. Şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

Potrivit IPJ Alba, patru persoane au suferit leziuni după ce maşina în care se deplasau, un autoturism marca BMW înmatriculat în judeţul Alba, nu a adaptat viteza condiţiilor de drum şi s-a răsturnat în afara carosabilului. Un echipaj SMURD din Câmpeni a intervenit  la faţa locului acordând primul ajutor răniţilor.

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare. În urma leziunilor suferite, Ioan Căprariu, conducătorul auto în vârstă de doar 19 ani, a decedat la spital.

Băiatul locuia în comuna Lupşa şi era elev în cadrul Colegiului Naţional ”Avram Iancu” din Câmpeni. Acesta, împreună cu alţi trei prieteni, se întorcea de la Cluj în momentul producerii tragediei.

Comunicatul IPJ Alba: ”În data de 16.08.2014, ora 2117, Poliţia Oraşului Baia de Arieş a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza comunei Lupşa, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea mai multor persoane.  Din primele cercetări efectuate de echipa de cercetare deplasată la faţa locului, a rezultat că C.I.E., de 19 ani, din comuna Lupşa, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, în direcţia Baia de Arieş – Cîmpeni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi la km 94 +300 de metri, într-o curbă, a pierdut controlul asupra autoturismului, a intrat în coliziune cu o bornă metalică.

Autoturismul a fost proiectat într-un stâlp din beton de la reţeaua de susţinere a reţelei de energie electrică.  În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale grave iar la ora 0,44 a decedat în spitalul din Cîmpeni. Alţi 3 tineri cu vârste de 19 şi 20 de ani, in comuna Lupşa, pasageri în autoturismul condus de C.I.E., au suferit multiple leziuni corporale şi au fost transportaţi la spitalul Judeţean Alba unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.”

masina accident apuseni

Foto: ziarulunirea.ro

Accidentul s-a produs în momentul în care şoferul a  pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a izbit de un stalp, iar apoi maşina s-a răsturnat în afara carosabilului. Ceilalţi trei tineri răniţi  au rămas internaţi la spital.

Un tânăr de 22 de ani din Alba Iulia a murit într-un cumplit accident rutier în Franţa

Accident mortal pe DN1 la Teiuş. O femeie de 51 de ani, pasager într-un microbuz, şi-a pierdut viaţa

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite