A vrut s─â-┼či ucid─â so┼úia ┼či fiica cu un cu┼úit. Sentin┼úa: apoape 10 ani de ├«nchisoare ┼či daune de 50.000 de euro

0
0
inchisoare detinut gratii puscarie FOTO Pexel
Bărbatul va sta mulţi ani la închisoare. Foto: Pexel

Un b─ârbat din Sebe┼č trimis ├«n judecat─â pentru tentativ─â de omor asupra so┼úiei ┼či lovirea fiicei sale a fost condamnat la pedeapsa de 9 ani ┼či 8 luni de ├«nchisoare.

Hotărârea Tribunalului pronunţată joi, 30 iunie, poate fi contestată la Curtea de Apel.

Mircea H. este judecat pentru s─âv├ór┼čirea infrac┼úiunilor de violen┼ú─â ├«n familie ├«n modalitatea tentativei la omor, violen┼ú─â ├«n familie ├«n modalitatea lovire sau alte violen┼úe ┼či ├«nc─âlcarea de c─âtre o persoan─â ├«mpotriva c─âreia a fost emis un ordin de protec┼úie a oric─âreia dintre m─âsurile prev─âzute, dispuse prin ordin de protec┼úie.┬á

ÔÇŁLa data de 30.12.2021, ├«n jurul orelor 19,35, ├«nc─âlc├ónd ordinul de protec┼úie emis de Judec─âtoria Sebe┼č, inculpatul a p─âtruns prin efrac┼úie ├«n locuin┼úa so┼úiei ┼či fiicei sale din municipiul Sebe┼č, acesta fiind ├«narmat cu un cu┼úit. ├Än alterca┼úia iscat─â, inculpatul i-a aplicat so┼úiei lovituri cu cu┼úitul ├«n zona spatelui, cauz├óndu-i leziuni care i-au pus acesteia via┼úa ├«n primejdie ┼či care au necesitat pentru vindecare 25-30 zile de ├«ngrijiri medicale.

├Äntruc├ót fiica celor doi so┼úi a intervenit ├«n alterca┼úie, i-a aplicat ┼či acesteia o lovitur─â cu cu┼úitul ├«n antebra┼úul drept, cauz├óndu-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 7-8 zile de ├«ngrijiri medicale. B─ârbatul a suferit leziuni care necesit─â pentru vindecare 35-40 zile de ├«ngrijiri medicale, ├«n urma ripostei victimelor ┼či a ├«ncerc─ârii acestora de a-l imobilizaÔÇŁ, a transmis Parchetul de pe l├óng─â Tribunalul Alba.

B─ârbatul avea ordin de restric┼úie fa┼ú─â de familia sa pentru o perioad─â de 6 luni, ├«ncep├ónd cu data de 1 octombrie 2021. Printr-o decizie a Judec─âtoriei Sebe┼č, Mircea H. primise interdic┼úie s─â se apropie de so┼úie ┼či cei trei copii ai s─âi ┼či a fost evacuat din locuin┼úa familiei pentru o perioad─â de 6 luni ca urmare a comportamentului agresiv asupra membrilor familiei sale.

Pe l├óng─â condamnarea la ├«nchisoare, acesta a primit interdic┼úia de a comunica cu victimele sale ┼či dreptul de a se apropia de locuin┼úa, locul de munc─â, ┼čcoal─â sau alte locuri unde acestea desf─â┼čoar─â activit─â┼úi sociale pe o durat─â de 1 an de la data eliber─ârii din penitenciar. De asemenea, Mircea H. va trebui s─â ├«i pl─âteasc─â fostei sale so┼úii daune morale ├«n valoare de 40.000 de euro, iar fiicei sale ÔÇô daune de 10.000 de euro. B─ârbatul este ├«n arest preventive din 1 ianuarie 2022.

Acesta mai este cercetat, ├«ntr-un alt dosar, pentru violen┼ú─â ├«n familie, dou─â infrac┼úiuni de amenin┼úare ┼či agresiune sexual─â asupra unuia dintre copiii s─âi minori.

V─â mai recomand─âm:

 

Movila funerar─â veche de 5.000 de ani din Apuseni. Ce descoperiri spectaculoase au f─âcut arheologii FOTO

 

Pontonul de 80.000 de euro realizat de Prim─âria Alba Iulia a cedat sub greutatea unui cal VIDEOUltima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite