A găsit 12.000 de lei în fanta unui ATM şi i-a predat la Poliţie. Cum au reacţionat poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din comuna Crăciunelu de Jos a predat poliţiei suma de 12.000 de lei pe care a găsit-o în fanta unui ATM din Alba Iulia. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că banii fuseseră uitaţi de o femeie din Alba Iulia căreia i-au fost restituiţi.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi adresează domnului Roşa Alexandru Paul, în mod public, felicitări pentru spiritul civic de care a dat dovadă. 

La data de 3 octombrie 2019, la Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a prezentat domnul Roşa Alexandru Paul, de 22 de ani, din Crăciulelu de Jos, judeţul Alba, care a predat suma de 12.000 de lei despre care a declarat că a găsit-o în fanta unui ATM ce aparţine unei bănci din Alba Iulia.   

Se pare că banii au fost uitaţi de o femeie din Alba Iulia, după ce aceasta a solicitat aparatului retragerea sumei de bani. 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat-o pe proprietara banilor şi i i-au restituit, iar pe bărbatul care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit, l-au felicitat.

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite