Ziua Copilului aduce lumea basmelor în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzeul Ţăranului Român a pregătit, pentru ziua celor mici, un târg al copiilor unde vor avea loc schimburi de jucării, plăcinte, prăjituri şi vată pe băţ.

Micuţii vizitatori vor învăţa şi cum se fac jucăriile la cuptor sau cum iau naştere jucăriile de hârtie. Toate lucrările vor fi expuse mâine, începând cu ora 10.00, în Sala de Oaspeţi a muzeului.

Albă ca Zăpada, Cenuşăreasa, piraţii şi zânele vor împărţi dulciuri şi baloane copiilor care vor veni mâine în Parcul Plumbuita. Parcul va fi “îmbrăcat” cu mii de baloane colorate, prichindeii vor primi gratuit vată de zahăr şi artiştii le vor picta feţele.

Parcul Drumul Taberei din sectorul 6 se va transforma, până la 28 iunie, în miniparcul de distracţie „FUNtastic LAND“. Atmosfera va fi întreţinută de clovnii care vor împărţi baloane şi vor picta copiii pe faţă. Circ & Variete Globus va transforma Bucureştiul într-un spaţiu magic, cu ocazia celei de-a II-a ediţii a Festivalului Internaţional de Artă a Circului, care se desfăşoară în perioada  26 mai – 7 iunie. Circurile sunt amplasate în Parcul Unirii, Parcul Moghioroş şi Parcul Titan.

Ziua Copilului va fi sărbătorită prin sport în sectorul 5. Poliţia de Proximitate, împreună cu Inspectoratul Şcolar, va organiza un minicampionat de fotbal la care participă echipele şcolilor din zonă.

Parada costumelor reciclabile care se va desfăşura mâine, de la ora 10.00, la Grădina Zoologică, va da celor mici ocazia să afle cum şi de ce trebuie respectată natura.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite