VIDEO Umbra văzută de o femeie pe Google Earth a speriat-o pe viaţă: ce a rămas în urma unui sat demolat în 1946

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Google Earth a reuşit să captureze o imagine care i-a speriat pe mulţi utilizatori, deoarece pare să fie silueta unui bărbat dintr-un “sat fantomă” dintr-o regiune din Marea Britanie.

Fiona Powell, 38 de ani, a dat peste imaginea bărbatului în momentul când căuta mai multe imagini de la altitudine cu aeroportul Bristol Filton din zona South Gloucestershire, Marea Britanie. Umbra este pe locul fostului sat Charlton, distrus în 1946 pentru a mări aeroportul din Bristol.

“Sunt pasionată de istorie şi de clădiri vechi şi vreau să învăţ mai multe despre Bristol. După ce am citit o carte despre Charlton, am decis să văd dacă a mai rămas ceva din sat şi m-am folosit de Google Earth”, a declarat Fiona pentru “The Daily Mail”.

Femeia a observat brusc ceea ce părea umbra unui bărbat. Ea a dat zoom şi a văzut că totul e real, chiar există silueta unui asemenea bărbat.

Satul Charlton a fost dărâmat degeaba până la urmă. Extinderea aeroportului Filton, pentru a primi avioanele Brabazon, a fost degeaba. Proiectul avionului a fost abandonat în 1953, deoarece avea mult prea multe probleme inginereşti şi era mult prea greu pentru un avion de succes. 

Locul în care un bărbat mort din 1946 i s-a arătat unei femei pe Google Earth

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite