VIDEO Selfie mortal: un cuplu s-a înecat după ce a încercat să se fotografieze pe o stâncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipele de salvare au recuperat cadavrele celor doi, în ciuda condiţiilor meteo nefavorabile FOTO: Captură YouTube
Echipele de salvare au recuperat cadavrele celor doi, în ciuda condiţiilor meteo nefavorabile FOTO: Captură YouTube

Moda fotografiilor selfie provoacă tot mai multe tragedii. După ce, la începutul lunii, un tânăr s-a sinucis din greşeală încercând să-şi facă o poză cu pistolul la tâmplă, un cuplu a căzut în gol de pe o stâncă în acest weekend, în timp ce îşi făcea un selfie.

Un cuplu din Polonia şi-a pierdut viaţa sâmbătă după ce a căzut de la înălţime în apele Oceanului Altantic, încercând să-şi facă un selfie pe marginea unei stânci.

Cei doi se aflau în staţiunea portugheză Cabo da Roca, situată pe coasta vestică a Portugaliei şi, potrivit poliţiei locale, ar fi vrut să se fotografieze împreună cu copiii pe stânci.

Autorităţile au fost anunţate de tragedie sâmbătă seară, dar echipele de salvare au amânat căutările pentru a doua zi, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Cadavrele celor doi au fost recuperate duminică din Oceanul Atlantic.

Cei doi copii ai cuplului, în vârstă de 5 şi de 6 ani, se află acum în grija diplomaţilor polonezi din Portugalia. Ei au fost consultaţi de psihologi după evenimentul traumatic pe care l-au suferit, iar rudele acestora au fost anunţate de tragedie şi vor veni în Portugalia să îi ia în grijă.

Potrivit consulului polonez în Lisabona, Monika Dulian, citată de postul de radio thenews.pl, familia locuia în Portugalia de câţiva ani.

Tot în această lună, un tânăr în vârstă de 21 de ani din Mexic s-a sinucis din greşeală în momentul în care încerca să-şi facă un selfie cu un pistol. El şi-a pus arma la tâmplă şi a apăsat din greşeală pe trăgaci, au povestit prietenii săi. Aceştia se aflau la o petrecere şi consumaseră băuturi alcoolice. Tânărul a murit pe loc.

selfie

Un alt caz şocant s-a produs în luna martie a acestui an, când un tânăr tot de 21 de ani, din Spania, a murit după ce şi-a făcut un selfie pe vagonul unui tren. Tânărul a vrut să se fotografieze la înălţime, dar a atins din greşeală un cablu care alimenta vagonul cu electricitate şi a murit carbonizat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite