VIDEO Rafila, criză de râs la auzul ultimelor declaraţii făcute de Tătaru despre evoluţia epidemiei din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesorul Alexandru Rafila e reprezentantul României în Organizaţia Mondială a Sănătăţii
Profesorul Alexandru Rafila e reprezentantul României în Organizaţia Mondială a Sănătăţii

Din păcate, comunicarea pe subiectul COVID-19 are atât de multe lacune în România, încât, în anumite momente, ea a devenit ridicolă şi pentru oamenii care sunt conştienţi că boala e una periculoasă.

Strategia de comunicare a autorităţilor din România, pe subiectul pandemiei, are o componentă de bază, din februarie până acum: oferirea unor declaraţii cât mai alarmiste!

Fie că am avut 165 de cazuri pe zi, fie că am ajuns acum la peste 1.200 de cazuri, la fiecare apariţie la posturile de televiziunile, cei care conduc lupta anti-COVID, în România, au vorbit pe acelaşi ton grav! „Sunt nişte exagerări care apar, din păcate, numai la noi!“, spunea, la un moment dat, profesorul Alexandru Rafila, într-un interviu acordat pentru „Adevărul“.

De altfel, în mijlocul acestor declaraţii apocaliptice, panicarde, profesorul Rafila s-a identificat ca fiind „vocea raţiunii“, vorbind cu totul altfel despre pericolul COVID-19 şi modul în care trebuie să ne luăm nişte măsuri de precauţie, pentru a ne feri de îmbolnăvire.

Doar că, după cinci luni de apariţii constante în mass-media, până şi profesorul Rafila a ajuns să fie şocat, de-a dreptul, de ce pot spune anumiţi oameni din fruntea Guvernului. Un exemplu clar în acest sens e ce s-a întâmplat, marţi seară, la emisiunea moderată de Marius Tucă.

Prezent în studiou, profesorul Rafila a avut o criză de râs, atunci când moderatorul emisiunii i-a citit nişte declaraţii fără nicio noimă oferite de ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, despre evoluţia pandemiei în România. 

Momentul a devenit deja viral, în această dimineaţă, pe reţelele de socializare şi poate fi văzut mai jos:

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite