VIDEO PROMO „La masa Adevărului” – Costin Georgescu, fost director al SRI : „După sondaje, ar trebui să desfiinţăm Parlamentul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentele sociale şi politice de la începutul lui 2012 au poziţionat corect România pe drumul ieşirii din criză sau, dimpotrivă, ne-au îndepărtat şi mai mult de acest obiectiv?

image

Am încercat să găsim un răspuns rezonabil la această întrebare, cu ajutorul unui fost director al SRI. Costin Georgescu s-a aşezat „La masa Adevărului" pentru a analiza situaţia politică a momentului şi posibilele evoluţii la nivelul Executivului. Invitatul din această săptămână atrage atenţia şi asupra faptului că electoratul românesc nu este suficient educat în privinţa importanţei pe care o au într-o democraţie anumite instituţii ale statului. „N-am educat electoratul în acest sens. Oamenii nu ştiu... De exemplu, în toate sondajele de opinie, când vorbeşti de Parlament, acesta iese la urmă. Parlamentul are câteva procente. Deci, dacă ai ţine cont de un criteriu de felul acesta, ar trebui să desfiinţezi Parlamentul", spune Costin Georgescu.

Forma video a dialogului cu fostul director al SRI o veţi putea accesa pe www.adevarultv.net şi pe www.adevarul.ro, începând de miercuri seară, iar varianta tipărită o veţi găsi în ziarul de joi, 1 martie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite