VIDEO O tânără, care a câştigat lupta împotriva cancerului, îşi poate roti piciorul la 180 de grade

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra sfidează natura şi îşi roteşte piciorul la 180 de grade. FOTO Captură YouTube
Tânăra sfidează natura şi îşi roteşte piciorul la 180 de grade. FOTO Captură YouTube

O tânăra care a reuşit să învingă cancerul şi-a uimit familia şi prietenii, printr-o abilititate neobişnuită. Jen O'Shea îşi poate roti piciorul la 180 de grade, fără să depună vreun efort sau să simtă durere. Flexibilitatea bizară câştigată de tânără este rezultatul unei operaţii care i-a redat viaţa şi încredere în sine.

După ce a fost diagnosticată cu o formă mai rară de cancer, Sarcomul Ewing, în 2011, O'Shea a suferit o operaţie de hemipelvectomie, în urma căreia doctorii i-au extras partea dreaptă a pelvisului, fără să i-o mai înlocuiască.

Chiar dacă a urmat cursuri de fizioterapie pentru mai multe luni, tânăra şi-a descoperit această uimitoare abilitatea abia anul trecut, dar a preferat să păstreze secretul pentru ea.

Timidă în trecut, astăzi, O'Shea nu-şi mai ascunde talentul, fiind decisă să arate tuturor cât de flexibilă poate fi. Oamenii au fost interesaţi de cazul tinerei, iar video-ul pe care Jen l-a postat pe canalul ei de YouTube a strâns deja aproximativ 350.000 de vizualizări. 

„Este foarte distractiv! Cui nu-i place să îi amuze pe ceilalţi şi să-i sperie în acelaşi timp?!“ a explicat Jen O'Shea, într-un comentariu pe platforma online.

Clipul o înfăţişează pe tânără în diferite ipostaze, împărtăşindu-le şi demostrându-le celorlalţi cum se joacă cu „legile naturii“, în timp ce îşi roteşte piciorul la 180 de grade.

O tânără care a supravieţuit cancerului şi-a uimit familia şi întreaga lume cu talentul ei

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite