VIDEO Episodul 5 din seria "Al Doilea Război Mondial, așa cum l-au văzut nemții": Arhiva de filme a Evei Braun și viața privată a lui Hitler

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 11 octombrie 1945, la Fischhorn, la cinci luni după apusul celui de-al Treilea Reich, soldaţii americani găsesc, după un perete fals dintr-un sediu al SS-ului o serie de documente, dar mai fac şi o altă descoperire senzaţională: înregistrări private ale lui Hitler făcute de Eva Braun. Faptul că exista o femeie atât de importantă în viaţa lui Hitler a fost o surpriză nu doar pentru învingători ci şi pentru germani.

Viaţa privată a dictatorului nazist a fost unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale Germaniei naziste, iar nemţii au aflat totul abia după război de la femeia cu 22 de ani mai tânără care i-a fost alături mulţi ani. Înregistrările Evei Braun documentează într-un fel unic atmosfera din jurul lui Hitler.
Urmăreşte începând de luni, pe www.adevarul.ro, un documentar de excepţie despre viaţa personală a lui Hitler, realizat cu imagini filmate de Eva Braun.

APASA PE IMAGINEA DE MAI JOS PENTRU A PUTEA ViZIONA DOCUMENTARUL!

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite