VIDEO Epifania unui preot despre yoga şi karate: „Dacă faci asta, ajungi în iad“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preotul care a intrat în camera unor fete care practicau yoga l-a văzut pe diavol, ”ceva mare, negru şi urât”, care a început să-l lovească drept în cap. S-a apărat cu moaştele unui sfânt.

Preotul povesteşte chiar el experienţa într-un interviu: „Nu erau numai şarlatani. Pentru că dacă era vorba numai de o şarlatanie, lucrurile s-ar fi rezolvat foarte simpllu. Numai că nu e vorba numai de şarlatanism. Şi ştiţi când am înţeles că nu e vorba numai de şarlatanism? Foarte recent, acum un an de zile am înţeles lucru acesta. Şi am să vă spun cum.

Aicea de faţă se găseşte un sfânt. Un sfant de la Aiud, un sfânt al cărui nume nu-l cunoaştem. Nu-l ştiu. Acest sfânt... Eu am fost la părintele Augustin, acum un an de zile, şi i-am cerut sfinte moaşte, părintele mi-a dat aceste sfinte moaşte care sunt aicea, care izvorau şi o mireazmă deosebită. Si izvorând din când în când atunci când sfântul doreşte, izvorăşte mireazmă... şi după ce am plecat de acolo, am fost împreună cu preoteasa la naşii, la naşa preotesei din Bacău, a căror fete, care au peste 40 de ani, 45 poate chiar spre 50, necăsătorite bineînţeles, adepte foarte şi chiar profesoare de yoga, de-a lui Bivolaru.

Şi am ajuns ieri, eu... Şi pentru că treceam pe acolo, am trecut pe la părinţii soţiei care sunt aproape de Bacău, apoi am mers la Bacău la naşa ei şi aicea la naşă bineîneţeles că... eu am zis: Hai să luăm şi sfintele moaşte să binecuvântăm şi noi casa cu aşa bucurie că avem un sfânt printre noi, aicea, sfinte moaşte, ce poate fi mai minunat?

Avem un... şi am spus că aş vrea să intru şi în camera fetelor. Da sigur că da, poftiţi, intraţi şi-n camera fetelor. În camera fetelor era o spirală, era un buda, era casete foarte multe aşa... şi-am făcut semnul sfintei cruci cu sfintele moaşte. În clipa aceea, vă spun este mărturia mea, cine poate să mă creadă, bine, cine nu, poate să mă facă mincinos. A apărut ceva negru, mare şi urât care a început să mă lovească drept în cap. Soţia mea simţea la fel, dar nu vedea nimic. Eu vedeam, clar. Iarăşi am făcut semnul crucii, mai rău se apustea asupra mea încât a trebuit să-mi pun sfintele moaşte în cap şi în clipa aia nu mă mai lovea în cap, dar simţeam o presiune puternică şi prezenţa unui demon uriaş acolo care altfel (inteligibil) fix acolo se întâmpla.

 

Deci, am... ce era acolo? Era cuib de draci. Deci nu era numa facem sex, ce frumos, hăhă... suntem aşa noi în grup, nu era chiar Dracu însuşi care mişca acolo. Şi i-am spus: Doamnă, simţiţi ce simt şi eu? Da, parcă e aşa o apăsare. Zic: Fetele dumneavoastră lucrează cu diavolul. Vai, nu se poate aşa ceva. Nu pot să cred, cum adică? Da, simţiţi ce simt? Asta se întâmplă acuma în casa dumneavoastră, fetele astea în asta trăiesc. Vai, dar ce putem să face, dar părinte, ce se întâmplă?

Ştiţi femeia n-a cunoscut nici ea, nu l-a cunoscut pe Hristos, aşa şi-a învăţat fetele, a zis că e ceva spiritual, nici până-n clipa respctivă n-a crezut. Până nu a simţit şi ea ce am simţit şi eu şi ce am văzut şi eu. Şi dacă-i spun, uite ce văd! Nu a crezot şi a rămas şocată săraca femeie. Vai de mine, dar dacă aş fi ştiut, nu le-aş fi lăsat pe fete, pe fetiţe să se ducă acolo. Dar chiar aşa de rău e? Da, doamnă, chiar aşa de rău e, există diavolul, şi acest diavol lucrează şi iată e în secta lu Bivolaru acolo şi... şi îl cheamă prin ceea ce fac, prin simbolurile respective, prin gesturile respective, prin toate lucrurile acelea, ele sunt în afara bisericii lui Hristos.

De aceea, dacă ele se vor pocăi şi se vor lepăda de yoga, de bioenergie, radiestezie, reiki, carate şi toate aceste lucruri care sunt păgâneşti şi n-au nicio legătură cu Hristos, vor trebui din nou mirunse.

Deci, ştiţi că de fiecare dată... sau masonii... masonul trebuie miruns, masonul dacă a intrat în masonerie, a intrat, a ieşit din biserică şi a intrat într-o altă organizaţie...pentru că aia este... masoneria se consideră a fi deasupra oricărei biserici, este... are o altă învăţătură, deci nu învăţătura lui Hristos şi neavând învăţătura lui Hristos trebuie bineînţeles... ca să se... ei spun acolo... ce se întâmplă... ştiţi că în masonerie lucrurile stau de felul următor: există evanghelia, există coranul, există crucea, iniţial, trebuie să le venerezi, aşa şi ţi se spune: Dumnezeu este unul, aşa pentru toţi, aceasta este învăţătura, noi suntem iniţiaţi, intrăm într-o iniţiere, deci cu alte cuvinte intrăm într-o religie de misterii, o religie în care superiorul, inferiorul nu conoaşte ceeea ce cunoaşte superiorul şi aşa mai departe până la gradele cele mai înalte şi fiind întâmplându-se bineînţeles acest lucru nu poţi... nu mai eşti în creştinism, ai ieşit din biserica lui Hristos şi ai intrat în altceva.

De aceea, dragii mei, există chiar şi anatema dată chiar de Biserica Ortodoxă Română împotriva masoneriei, deci cu alte cuvinte de a te anatemaliza. Dacă mori mason, te duci în iad. Dacă mori ioghin, te duci în iad. Dacă mori radiestezist, te duci în iad. De ce? Pentru că nu mai esşi în biserica lui Hristos, ai ieşit din împărăţia cerurilor“, a încheiat părintele.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite