VIDEO Cum a reuşit japonezul campion la mâncat să înghită o pizza într-un minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Takeru Kobayashi a reuşit să înghită o pizza într-un singur minut
Takeru Kobayashi a reuşit să înghită o pizza într-un singur minut

Takeru Kobayashi este un japonez care deţine mai multe recorduri şi are o meserie la fel de ciudată: gurmand profesionist. El a intrat în Cartea Recordurilor pentru rapiditatea cu care poate să mănânce.

De curând, Takeru a participat la o petrecere cu ocazia finalei campionatului de fotbal american din SUA, Super Bowl, şi a reuşit să mănânce o pizza întreaga într-un minut.

Totul a fost filmat şi pus pe YouTube, unde în doar patru zile a reuşit să atragă 800.000 de vizualizări. Performanţa sa a fost reuşită folosind o pizza de 30 de centimetri de la Domino’s.

Kobayashi a început recordurile în 2001, când a mâncat 50 de hot dogs în 12 minute. În 2006 japonezul a mâncat 58 de bratwurşti în 10 minute, iar la hamburgeri a reuşit să mănânce 97 în doar 10 minute în cadrul concursului Krystal Square Off.

Pentru a ajunge la asemenea rezultate, Kobayashi mănâncă din ce în ce mai mult înainte de concursuri pentru a-şi forţa stomacul să se lărgească, iar apoi face sport, pentru a se asigura că grăsimea nu-i va limita creşterea stomacului. Deşi are doar 1,73 de metri înălţime şi o greutate de 58 de kilograme, japonezul este unul dintre cei mai buni gurmanzi profesionişti.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite