VIDEO Bătaie între simpatizanţii PDL şi USL la mitingul de la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătaie la mitingul PDL de la Iaşi
Bătaie la mitingul PDL de la Iaşi

Mitingul PDL de la Iaşi, la care au participat 15.000 de români, n-a fost lipsit de incidente. Doi ieşeni cu viziuni politice diferite s-au încăierat în timpul mitingului.

A fost nevoie de intervenţia unui agent de poliţie pentru ca bătaia dintre cei doi ieşeni să ia sfârşit.

Ulterior, mai mulţi susţinători ai preşedintelui suspendat l-au lovit pe bărbatul care, în mod evident, era simpatizant al Uniunii Social Liberale. Susţinătorul coaliţiei aflate la guvernare a fost escortat de poliţistul care l-a salvat de furia simpatizanţilor PDL.

Acesta n-a fost singurul incident înregistrat sâmbătă. Un bărbat, simpatizant PDL, a fost legitimat de către jandarmi după ce l-a bruscat pe un protestatar care striga lozinci împotriva preşedintelui suspendat, scrie realitatea.net. Totodată, un alt bărbat a fost reţinut de poliţie după ce a lovit o femeie în timpul mitingului.

La mitingul PDL de sâmbătă au participat aproximativ 15.000 de oameni. Pe scenă au urcat fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele PDL Vasile Blaga, preşedintele partidului "Noua Republică" Mihail Neamţu şi, în cele din urmă, preşedintele suspendat Traian Băsescu. Acesta i-a îndemnat pe ieşeni să meargă la vot pe 29 iulie, pentru a dovedi că "românii sunt deasupra clasei politice, că românii înţeleg mai bine interesul naţional decât un grup de puşcăriabili din Parlamentul României".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite