UPDATE Cod galben de furtuni şi grindină pentru mai multe judeţe din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe judeţe sunt sub Cod galben de furtună FOTO Adevărul
Mai multe judeţe sunt sub Cod galben de furtună FOTO Adevărul

Mai multe judeţe din ţară se află, sâmbătă, sub Cod galben de furtuni fiind anunţate descărcări electrice, grindină şi cantităţi de precipitaţii ce pot depăşi izolat 25 de litri pe metru pătrat.

UPDATE Avertizarea de Cod galben de furtuni emisă pentru jumătatea estică a judeţului Călăraşi a fost prelungită până la ora 18.30. 

Se vor semnala frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, cantităţi de apă ce vor depăşi 15-20 de litri pe metru pătrat şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

UPDATE Până la ora 17.30, nordul judeţului Cluj şi partea central-estică şi sudică a judeţului Ialomiţa, dar şi jumătatea estică a judeţului Călăraşi se află sub Cod galben de furtuni. 

Se vor semnala frecvente descărcări electrice, izolat grindină de dimensiuni mici şi medii, averse de ploaie care izolat vor cumula cantităţi de 15-20 de litri pe metru pătrat şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Meteorologii anunţă că, până la ora 16.00, estul şi nord-estul judeţului Mureş se află sub Cod galben de furtuni. Se vor semnala descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi medii, averse de ploaie ce pot depăşi 15 litri pe metru pătrat şi intensificări de vânt.

Până la ora 16.30, vestul judeţului Tulcea şi vestul judeţului Constanţa se află sub Cod galben de furtuni fiind aşteptateanunţate frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot luau luat aspect de vijelie, cantităţi de precipitaţii ce au depăşit izolat 25 de litri pe metru pătrat şi grindină de mici dimensiuni.

Sud-vestul judeţului Bistriţa Năsăud se află, până la ora 15.25, sub Cod galben de furtuni. Specialiştii au anunţat frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care izolat vor cumula cantităţi de 15-20 de litri pe metru pătrat, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat grindină de dimensiuni mici.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite