Un șofer care circula cu peste 200 km/h nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi a pierdut controlul volanului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un șofer din Ploiești care circula cu o viteză de peste 200 km/h nu a vrut să oprească la semnalele polițișstilor dar a fost prins de aceștia după ce a pierdut controlul volanului și a ieșit în decor, pe teren viran.

FOTO IPJ Teleorman
FOTO IPJ Teleorman

Piteșteanul, în vârstă de 30 de ani, conducea o mașină înmatriculată în UK pe DN6, tronsonul Alexandria -Măldăeni. Acesta a încălcat regimul legal de viteză fiind surprins cu o viteză cu 105 km mai mult decât viteza legală admisă în afara localității. 

„La data de 2 mai a.c., ora 19:01, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, aflați în serviciul de supraveghere a traficului rutier pe DN6, tronsonul Alexandria -Măldăeni, la km117 + 400 m, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, înmatriculat în Marea Britanie, care încălcase regimul legal de viteză în afara localității, circulând cu o viteză de 206 km/h(+106km/h)”, se arată în comunicatul IPJ Teleorman.

Conducătorul auto a părăsit autoturismul, fiind imobilizat de poliţişti după aproximativ 100 de metri. Acesta a primit o amendă de 4.930 de lei, „pentru încălcarea regimului legal de viteză, neoprire la semnal, neadaptarea vitezei și lipsa documentelor”. De asemenea, i-a fost reținut permisul și i-a fost suspendat dreptul de conducere pentru 4 luni. 

"Faţă de acesta poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă de 4.930 de lei, pentru încălcarea regimului legal de viteză, neoprire la semnal, neadaptarea vitezei şi lipsa documentelor. Totodată, poliţiştii au luat măsura complementară a reţinerii permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 150 de zile", mai informează IPJ Teleorman, potrivit Agerpres.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite