Un martor despre accidentul provocat de Huidu: Mașina lui zbura pe șosea de-i scârțâiau roțile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un martor a declarat pentru Realitatea TV că a văzut cum s-a produs accidentul. El apreciază că Șerban Huidu conducea cu o viteză mai mare de 100km/h și că a călcat linia continua

Martorul descrie cum s-au desfășurat evenimentele. "Eram în curte aici, duminică, pe la 10.30 unșpe fără ceva. Huidu venea de la Predeal. Zbura pur și simplu cu o viteză de-i scîrțâia roțile. A intrat pe contrasens, pe linia continuă,Loganul a venit aproape de linia continuă. L-a ridicat de la pământ. Am trecut la el l-am întrebat mi-a spus că-l doare pieptul."

EDITORIAL: Viaţa e un mare cârcotaş, de Grigore Cartianu

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

După ce și-a scos copiii, soția și bona din mașină,Huidu  s-a uitat la Logan, și apoi a fugit în curtea cantinei. "L-a întrebat cineva dacă-l doare ceva. A venit de câteva ori, s-a uitat la mașina lui, la Loganul lovit și a plecat. Nu era lovit la față. Nu plângea. Stătea supărat, cu capul în jos și zicea că mașina lui, mașina lui"

"Viteza a fost foarte mare. A avut peste suta de kilometri. A intrat pe contrasens. N-a încercat să depășească, a pierdut controlul volanului. La impact direct în el a intrat. Ne-am uitat în mașina Logan și erau victime. Copiii erau speriați. Nu l-am auzit să se vaiete sau să comenteze ceva".

VIDEO/FOTOGALERIE Accident tragic provocat de „cârcotaşul“ Şerban Huidu. A înviat din morţi şi a ucis trei oameni

Şerban Huidu (35 de ani) a produs duminică un accident, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus din cauză că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Vedeta de televiziune se afla la volanul unui SUV marca Mercedes împreună cu soţia Cristina, cei doi copii minori şi bona lor. El venea de la Bucureşti şi se îndrepta spre Braşov. Într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, unde a izbit în plin un autoturism Dacia Logan, care mergea spre Bucureşti. În urma accidentului trei oameni, toţi pasageri ai Daciei Logan, au murit. Vezi aici detalii!

Citiţi şi:

Procurorii au anunţat noutăţi în cazul Huidu: „Este cercetat pentru ucidere din culpă“

Poliţia Română despre accidentul cu trei morţi provocat de Huidu: Prima variantă este că maşina ar fi derapat din cauza vitezei

Şerban Huidu a declarat la poliţie că maşina sa a derapat. SUV-ul nu avea cauciucuri de iarnă

Cazierul rutier al lui Şerban Huidu conţine 11 sancţiuni. Ultima pentru depăşirea vitezei legale, în august

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite