Un bărbat de 40 de ani din Ilfov a câştigat 3 milioane de euro la Loto 6/49. Bărbatul şi-a ridicat premiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un bărbat de 40 de ani din Ilfov, care joacă la Loto de 20 de ani, a câştigat premiul de categoria I la Loto 6/49, în valoare de aproximativ 3 milioane de euro.

”În cursul zilei de astăzi, 30 martie 2022, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de duminică, 27 martie, în valoare de 14.823.497,68 lei (aproximativ 3 milioane de euro), primul premiu de categoria I la acest joc din acest an. Posesorul biletului norocos este din judeţul Ilfov, are în jur de 40 de ani şi ne-a declarat că joacă constant la Loto 6/49 de aproape 20 de ani, întotdeauna aceeaşi varianta, numerele având semnificaţie personală”, a transmis, miercuri, Lotiria Română, într-un comunicat de presă.   

Potrivit documentului, jucătorul a mărturisit că nu a sperat niciodată la potul cel mare, dar că a jucat de fiecare dată cu încredere, chiar dacă a câştigat numai premii mici, de categoria a IV-a.

”A aflat că este câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 luni dimineaţă, atunci când a intrat, că de obicei, pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro pentru a află ce numere au fost extrase la jocul loto preferat. Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea”, a mai transmis Loteria Română.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite