Un bărbat a murit după ce a bătut o sticlă întreagă de Jagermeister în mai puţin de două minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă / Shutterstock
Foto Arhivă / Shutterstock

Bărbatul, despre care se crede că avea între 25 şi 30 de ani, a suferit reacţii adverse letale după ce a dat pe gât întreaga sticlă de Jagermeister în timpul unui concurs de băut în Limpopo, Africa de Sud.

Un videoclip din weekend, ajuns viral pe social media, l-a surprins cum a golit sticla dintr-o singură înghiţitură, în mai puţin de două minute, în timp ce oamenii îl aplaudau şi îl încurajau. Dar s-a prăbuşit imediat după.

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei din Waterval, brigadierul Motlafela Mojapelo, incidentul a avut loc la un magazin local de băuturi alcoolice din satul Mashamba din Elim.

Brig Mojapelo a spus că patronii au participat la o competiţie de băut, în care persoana care putea consuma o sticlă întreagă de Jagermeister într-un timp dat ar fi câştigat R200 (aproximativ 60 de lei) în numerar.

„Unul dintre ei s-a prăbuşit imediat după aceea şi a fost dus la clinica locală, unde a fost găsit mort”, a spus domnul Mojapelo, potrivit presei locale, scrie Independent.

Potrivit unui studiu din 2017, în Africa de Sud „una din trei persoane a raportat că a consumat alcool, în timp ce una din şapte a raportat consumul excesiv de alcool (binge drinking) într-o zi normală în care a fost consumat alcool”.

De asemenea, a adăugat că prevalenţa binge drinking-ului auto-raportat a fost cea mai mare în rândul bărbaţilor şi femeilor în vârstă 25-34 de ani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite