Un australian a mâncat doar KFC timp de o lună. Cum i-a afectat fast-food-ul organismul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Conan Visser, un australian care făcea foarte mult sport, a mâncat timp de o lună doar KFC, pentru a vedea cum îi afectează fast-food-ul organismul. Acesta s-a îngrăşat câte un kilogram la fiecare 3 zile.

Bărbatul s-a îngrăşat 8 kilograme în cele 30 de zile şi a mâncat zilnic doar burgeri, cartofi prăjiţi şi pui prăjit. El a postat videoclipuri pe TikTok pentru a arăta publicului efectele dăunătoare pe care le are fast-food-ul asupra sănătăţii fizice şi mentale.

Când a început provocarea, Conan avea 75 de kilograme, după o lună cântărea 82,6 kg. El a arătat pe social media că a avut probleme de sănătate, precum constipaţie, afecţiune renală şi diverse probleme la analizele de sânge.

El a spus că cele mai grave efecte nu le-a simţit fizic, ci mental: „Mi-a scăzut stima de sine, încrederea în mine. Nu mai ştiam să gestionez conflictele şi nici să interacţionez cu oamenii. Am văzu cum sănătea mea mentală este în declin”.

„Acest lucru este cauzat de  faptul că acest tip de dietă eliberează mai multă serotonină şi scade dopamina, deci nu numai că vă simţiţi nemotivaţi şi mai puţin pozitivi, sunteţi, de asemenea, mai fericiţi fiind pe canapea şi făcând mai puţină activitate”, a mai spus el, scrie Daily Mail.

Conan Visser a spus că a avut schimbări ale corpului său din primele zile. A avut dureri de stomac şi ajunsese să meargă la toaletă de mai mult de 4 ori pe zi. Durerea lui a escaladat până la punctul în care a trebuit să viziteze spitalulî, în a 10-a zi a provocării.

Cu toate că analizele sale au ieşit prost, acesta a luat laxative şi a continuat provocarea. Până la sfârşitul lunii, el consumase peste 100.000 de calorii şi cheltuise 1.000 de dolari pentru mese.

SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite