Tudor Chirilă, despre Iulian Dumitrescu: „Dacă la divizia județ se fură așa, cum să lași tu din mână ditamai Champions League?”

0
Publicat:

Scandalul de corupție în care este implicat Iulian Dumitrescu, șeful liberal al CJ Prahova, a fost comentat și despre Tudor Chirilă. Artistul spune ironic că acesta ar trebui să fie propunerea PNL pentru Primăria București, deoarece „e capabil de fapte mari”.

Tudor Chirilă Foto Inquam Photos
Tudor Chirilă Foto Inquam Photos

Într-o postare pe pagina sa de socializare, artistul e de părere că un astfel de personaj ar fi potrivit pentru Primăria Capitalei.

Băiatul ăla Iulian Dumitrescu ar trebui să fie propunerea PNL la București. Omul pare să fie capabil de fapte mari. E nevoie de blocuri pe spații verzi, e nevoie de borduri, de festivaluri, e nevoie de reconstrucție, de terase în parcuri cu muzică pånă la 4 dimineața, e treabă multă, e nevoie de azile de bătrâni, sunt fonduri europene de absorbit. Nu știu dacă realizăm ce bale curg la PNL și PSD după primăria București. Dacă la divizia județ se fură așa, cum să lași tu din mână ditamai Champions League?”, se întreabă artistul.  

Iulian Dumitrescu, 600.000 de euro cheltuiți într-un an și jumătate pe vacanțe și cumpărături. Pe unde se plimba politicianul de lux

Președintele Consiliului Județean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, a cheltuit aproape 600.000 de euro doar într-un an și jumătate pe produse de lux și vacanțe în Dubai, Abu Dhabi, Insulele Maldive, Capri, Mykonos și Nisa.

Pe aceste vacanțe, potrivit Digi24, el a cheltuit 2.975.500 de lei. Mai mult, în august 2023, soția sa ar fi primit un ceas de 29.300 de euro, cadou de la un cumnat. În dosar sunt mai multe denunțuri, mandate de supraveghere tehnică și înregistrări ambientale.

Dumitrescu a fost adus, joi după-amiază, cu mandat, la DNA București, în urma perchezițiilor care au fost efectuate atât la domiciliul acestuia, cât și la sediul CJ. Anterior, la DNA București au ajuns sora și cumnatul acestuia.

Adus cu mandat la DNA București

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a corupţiei au efectuat joi percheziţii la 19 adrese situate pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov şi Prahova, inclusiv la sediul unei instituţii publice, în legătură cu fapte de corupţie şi fals.

Potrivit DNA, cercetările vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2020 - prezent, a unor infracţiuni de corupţie şi fals, de către funcţionari publici în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu.

În cursul zilei de 1 februarie, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 19 locaţii situate pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov şi Prahova, din care una este sediul unei instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale”, se arată într-un comunicat DNA.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite