Timiş, în continuare în zona roşie. Şase judeţe au peste 100 de cazuri noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
teste rapide covid

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat vineri că în ultimele 24 de ore au fost raportate 2.712 de cazuri noi de COVID-19. Totodată, s-au înregistrat 79 de decese. În prezent, la ATI sunt 949 de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus.

Judeţul Timiş se menţine în zona roşie, cu 3,89 cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori, în creştere uşoară faţă de ziua precedentă (3,86), a anunţat, vineri, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Judeţul Maramureş rămâne la limită în scenariul galben, cu o incidenţă de 2,99 cazuri la mia de locuitori, la fel ca în ziua precedentă.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este calculat de către Direcţiile de Sănătate Publică, la nivelul Municipiului Bucureşti şi al judeţelor. Mai jos aveţi graficul realizat în baza raportărilor primite de CNCCI de la Direcţiile de Sănătate Publică:

coeficient infect

În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 2.712 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuţia pe judeţe a cazurilor per total şi a celor noi o regăsiţi în tabelul de mai jos. 

Cele mai multe cazuri noi sunt în Bucureşti - 402 şi în judeţele Timiş - 241, Cluj - 182, Maramureş - 140, Ilfov - 139, Dolj - 132, Braşov - 130.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite