Tatăl lui Şerban Huidu înfiinţează Asociaţia Oamenilor Păcăliţi de Dan Diaconescu. „E un escroc. A înşelat oameni în toată ţara”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Huidu a fost eliminat din PP-DD FOTO Facebook
Florin Huidu a fost eliminat din PP-DD FOTO Facebook

Florin Huidu, tatăl fostului realizator TV Şerban Huidu, e foc şi pară pe Dan Diaconescu după ce a fost exclus din PP-DD şi a declarat că va înfiinţa o asociaţie a oamenilor păcăliţi de patronul OTV.

Într-o intervenţie la România TV, Florin Huidu a declarat că deja a plecat prin ţară, ca să strângă adeziuni pentru înfiinţarea Asociaţiei Oamenilor Păcăliţi de Dan Diaconescu.

„Sunt bulversat. Sunt acum prin Moldova şi am căutat să văd cu ochii mei şi să vorbesc cu oamenii care au păţit ce am păţit eu. Sunt foarte mulţi care au fost înşelaţi de acest Caritas politic. Pe liste au pus numai infractori, oameni care au bani, care n-au participat la mişcare, i-au scos pe ai noştri de pe listele de consilieri şi i-au pus pe ai lor. El îşi bate joc de oamenii care au crezut în el. Are o faţă umilă ca să păcălească. Se poartă ca un escroc. Nu există judeţ în care să nu fie oameni înşelaţi. Oamenii au muncit pentru PPDD şi Dan Diaconescu vine să-şi pună oamenii lui cu bani", a spus pe un ton acuzator Florin Huidu.

Tatăl lui Şerban Huidu a fost exclus din PP-DD la începutul săptămânii, după ce reuşise să câştige un mandat de senator pe listele partidului condus de Dan Diaconescu. Florin Huidu a declarat, într-o conferinţă de presă în care a criticat dur partidul şi pe patronul OTV, că va contesta eliminarea sa din partid.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite