Sute de oameni stau la rând ca să se imunizeze la centrele de vaccinare din cadrul Romexpo. Unele persoane aşteaptă de cel puţin patru ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Romexpo sunt administrate vaccinuri Pfizer BioNTech.
La Romexpo sunt administrate vaccinuri Pfizer BioNTech.

Dozele de vaccin aduse la Romexpo s-au epuizat şi a fost nevoie să fie livrată o altă tranşă. Între timp, sute de oameni care erau programaţi pentru imunizare au venit şi acum aşteaptă la cozi uriaşe. Unii dintre ei au  ajuns la centru la ora 11 şi încă îşi aşteaptă rândul, după 4 ore.

Medicul coordonator al centrului spune că  toţi vor face vaccinul până la finalul zilei, arată Digi24.

La Romexpo sunt administrate vaccinuri Pfizer BioNTech. În ultimele 24 de ore, în România au fost vaccinate aproximativ 60.000 de persoane.

„La acest moment situatia s-a remediat. Au existat intarzieri, condiţionate de dinamica şi de volumul solicitărilor in ceea ce priveşte alocarea cantităţilor de vaccin către centrele de vaccinare. Menţionam faptul ca distribuirea dozelor de vaccin trebuie sa se realizeze cu respectarea procedurilor specifice lanţului de frig. Activitatea personalui vaccinator este  una continua şi susţinută. Înţelegem disconfortul generat in rândul beneficiarilor, le mulţumim pentru decizia de a se imuniza  şi  ii asiguram ca procesul de vaccinare va continua in condiţii optime. Apelam la  înţelegere din partea celor care doresc sa se vaccineze, întrucât pot exista şi astfel de momente, punctuale, de ordin administrativ”, arată oficialii Grupului de Comunicare Strategică.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite