Se întoarce canicula. Specialiştii au anunţat maxime de până la 37 de grade

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o informare de caniculă, valabilă de joi până sâmbătă. Aceasta vizează în special nordul, vestul şi centrul ţării.

Concret, în zilele de joi, vineri şi sâmbătă (perioada 17-19 septembrie), vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă în regiunile intracarpatice. 

Astfel, în Banat, Crişana, Maramureş şi local în Transilvania, frecvent vor fi temperaturi maxime de 33-34 de grade. 

Vineri, 18 septembrie, se vor înregistra izolat şi valori termice maxime de 35-37 de grade, la amiază, când şi indicele temperatură-umezeală va atinge local pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

METEO Vremea se încălzeşte din nou. Ce temperaturi vor fi în următoarele săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi precipitaţiilor în perioada 14-27 septembrie. Potrivit specialiştilor, vremea se va încălzi treptat în primele zile ale prognozei, astfel că între 17 şi 19 septembrie vor fi temperaturi cuprinse între 28 şi 30 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în toamna aceasta. Temperaturi mai mari decât mediile normale ale perioadei

Cum va fi vremea în toamna aceasta. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat că în această toamnă vom avea parte de temperaturi peste medie în cea mai mare parte a ţării.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite