Prognoza meteo: vremea va fi frumoasă în următoarele două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meteorologii au anunţat vreme frumoasă în următoarele două săptămâni FOTO Adevărul
Meteorologii au anunţat vreme frumoasă în următoarele două săptămâni FOTO Adevărul

Următoarele două săptămâni vor aduce temperaturi ridicate fără precipitaţii însemnate. La jumătatea săptămânii viitoare ar putea ploua izolat în anumite regiuni, informează Administraţia Naţională de Meteorologie. Meteorologii au emis şi o avertizare cod galben de vânt pentru trei judeţe, valabilă până diseară.

Meteorologii au emis o avertizare tip cod galben de vânt valabilă până diseară la ora 18.00 în judeţele Buzău, Ialomiţa şi Călăraşi.

Vremea pe regiuni

BANAT

În această regiune, vremea va fi caldă cu temperaturi ce se vor situa în jurul valorii de 20 de grade Celsius. Maximele termice vor atinge şi 24 de grade. În weekend se va răci uşor, până la 17 grade, iar de săptămâna viitoare vor reveni la valorile iniţiale. La începutul săptămânii viitoare ar putea cădea ploi sub formă de aversă, insoţite de descărcări electrice.

CRIŞANA

Până vineri, vremea va rămâne caldă şi în general frumoasă în această regiune. Valorile termice vor fi cuprinse între 21 şi 23 de grade Celsius, urmând ca în weekend să scadă, astfel că maximele termice nu vor depăşi 16 grade. În timpul nopţii temperaturile vor varia între 2 şi 10 grade în acest interval. La începutul săptămânii viitoare, ar putea cădea ploi însoţite de descărcări electrice.

TRANSILVANIA

În acestă săptămână, vremea va rămâne frumoasă, cu maxime ce vor atinge şi 22 de grade. Duminică şi luni vremea se va răci până la 16 grade, urmând ca de săptămâna viitoare să se încălzească uşor. Vor cădea ploi slabe în primele trei zile ale săptămânii viitoare.

MARAMUREŞ

Vremea va fi caldă, cu temperaturi ce ar putea ajunge şi la 22 de grade Celsius. În weekend se va răci, astfel că maximele nu vor depăşi 15 grade, iar de săptămâna viitoare se vor redresa, astfel că maximele vor ajunge până la 20 de grade. Vor cădea ploi slabe la începutul săptămânii viitoare.

MOLDOVA

Vremea va rămâne caldă şi în general frumoasă în această săptămână, cu temperaturi maxime de până la 21 de grade Celsius. Duminică şi luni, temperaturile vor fi în scădere până la 16 grade, urmând să crească de săptămâna viitoare la 21 de grade. Trecător va ploua astăzi şi se vor înregistra precipitaţii slabe la începutul săptămânii viitoare.

DOBROGEA

În această regiune, vremea se va încălzi, astfel că maximele termice vor ajunge până la 18 grade Celsius. Duminică şi luni temperaturile vor scădea cu câteva grade, urmând să se mai încălzească spre sfârşitul săptămânii viitoare. Astăzi temporar va ploua slab, iar până la sfârşitul intervalului probabilitatea precipitaţiilor rămâne scăzută.

MUNTENIA

Vremea va fi frumoasă, cu temperaturi ce vor atinge 22 de grade Celsius. În weekend se va răci până la 18 grade, apoi valorile termice vor reveni la cele iniţiale. La începutul săptămânii viitoare, e posibil să cadă averse de ploi însoţite de descărcări electrice.

OLTENIA

În această regiune, vremea va fi în general frumoasă cu temperaturi medii cuprinse între 20 şi 22 se grade Celsius. În weekend se va răci uşor, astfel că media termică se va situa în jurul valorii de 17 grade, urmând ca de săptămâna viitoare mercurul din termometre să mai urce câteva grade. Va ploua slab, sub formă de averse însoţite de descărcări electrice la începutul săptămânii viitoare.

LA MUNTE

Vremea va fi caldă şi la munte cu maxime de până la 14 grade Celsius. În weekend însă vremea se va răci, iar temperaturile nu vor depăşi 7 grade. În intervalul 20-25 aprilie, va ploua în averse însoţite de descărcări electrice.

SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite