Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Mai frig decât normalul perioadei şi ploi în majoritatea regiunilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În prima săptămână din decembrie, cantităţile de precipitaţii estimate se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile Foto: Pixabay
În prima săptămână din decembrie, cantităţile de precipitaţii estimate se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile Foto: Pixabay

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis estimări meteo pentru următoarele patru săptămâni, valabile până pe 6 decembrie. Meteorologii anunţă că până la sfârşitul lunii noiembrie temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii estimate se vor situa peste nivelul celor normale pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor, în primele 3 săptămâni.

Săptămâna 8 - 15  noiembrie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile centrale, dar şi deficitar în cele sud-vestice, vestice şi nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 15 - 22 noiembrie 

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare, local, în regiunile sudice şi la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 22 - 29 noiembrie

Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui uşor excedent, local în nord-vest.

Săptămâna 29 noiembrie- 6 decembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite