Profu' păcălit de mamă: învăţătorul care s-a îndrăgostit de o elevă în vârstă de 8 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Învăţătorul a prezentat la proces mai multe fotografii în care apare alături de eleva sa, încă de când aceasta era doar un copil. FOTOGRAFII odditycentral.com
Învăţătorul a prezentat la proces mai multe fotografii în care apare alături de eleva sa, încă de când aceasta era doar un copil. FOTOGRAFII odditycentral.com

Un învăţător din Taiwan s-a amorezat ca un puştan de o elevă în vârstă de numai 8 ani, pe când el avea 32 de ani. După multe insistenţe şi cadouri oferite mamei fetei, bărbatul i-a smuls femeii promisunea că îi va da copila de soţie atunci când va împlini 18 ani.

Pe baza promisiunii verbale făcută de mama fetei, îndrăgostitul a acceptat să susţină financiar familia viitoarei sale soţii, ţinând cont de faptul că nu se bucurau de o situaţie financiară prea bună.

Scandalul dintre bărbat şi familia fetei a izbucnit atunci când învăţătorul, care susţine că a băgat în buzunarele părinţilor 30.000 de dolari în decursul a 9 ani, a aflat că fata visurilor lui se căsătorise în secret cu un alt pretendent şi că avea şi un copil cu acesta din urmă, informaţie descoperită pe contul de Facebook al tinerei, în anul 2011. 

prof

Omul a dat în judecată familia fetei, furios că investiţia financiară în educaţia viitoarei soţii s-a dus pe apa sâmbetei şi că i-au fost batjocorite sentimentele. Judecătorul care se ocupă de caz a decis că înţelegerea verbală dintre bărbat şi mama fetei este imorală şi că aranjamentul a fost lovit de nulitate de la bun început. Disperat că va pierde procesul, amorezul i-a prezentat judecătorului şi un contract scris, numai că s-a dovedit că actul era un fals după ce s-a demonstrat că mama fetei nu ştie să scrie şi nici să citească, conform odditycentral.com.

prof

În ciuda celor decise de judecător, bărbatul este hotărât să meargă mai departe şi să facă apel, convins că dreptatea este de partea lui.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite