Poliţia Română şochează din nou pe Facebook, cu un clip de prevenţie adresat tinerilor: „Alcoolul nu te face mare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Română şochează cu un videoclip muzical adresat tinerilor, postat miercuri pe Facebook. Clipul face parte din campania de prevenţie „Alcoolul nu te face mare”, iar melodia este cântată de trupa Şatra D.A.D.Z.  Reacţiile internauţiilor nu au întârziat să apară, majoritatea criticând ideea autorităţilor şi versurile melodiei.

Când nu dă tonul la provocări de tipul „bucket challenge” pe Facebook, Poliţia Română realizează videoclipuri care au ca scop prevenţia unor comportamente nocive în rândul tinerilor, dar care nu sunt tocmai potrivite, spun internauţii. 

Cu versurile „Alcoolul nu-i face pe minori mari la fel cum Snapchat-ul nu le face pe mame mai tinere şi nici trap-ul nu-i face pe taţi mai cool/”, începe spotul pamflet care are ca scop să-i oprească pe tineri de la a consuma alcool.

Clipul se încheie cu precizarea „Campania este mixată de către Poliţia Română, Ministerul Educaţiei, CNA şi Berarii României”.

            

Internauţii consideră însă că videoclipul nu îşi atinge scopul şi că banii sunt inutil cheltuiţi de către Poliţia Română. „Câţi din banii mei publici aţi consumat pe mizeria asta?”, a comentat un internaut. „Pentru asta plătesc taxe?„, a mai adăugat un altul. 

„Tot miliţieni aţi rămas. Se bate lumea cu săbii la intrarea în sediul vostru şi voi faceţi glumiţe ieftine”, consideră un altul.  „Şi aşa s-a dus şi ultima fărâmă de încredere în poliţie”, a concluzionat un internaut. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite