Poftiţi la salată? „Lettuce Ladies”, ambasadoarele vegane PETA, au poposit în Capitală îmbrăcate sumar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasadoarele PETA au ajuns astăzi pe străzile din Bucureşti, unde au împărţit mâncare vegană trecătorilor. Tinerele, îmbrăcate doar în bikini, au încercat să atragă atenţia asupra drepturilor animalelor şi asupra beneficiilor pe care mâncarea vegană o are asupra vieţii.

Două activiste PETA cunoscute sub numele de "Lettuce Ladies" (Fetele salată) au ales un mod inedit de a-i convinge pe bucureşteni să renunţe la stilul de viaţă nesănătos. Îmbrăcate doar într-un costum de baie cu frunze de salată verde, tinerele au împărţit mâncare vegană trecătorilor. 

Sub sloganul „Start Fresh: Go Vegan” cele două ambasadoare doresc să evidenţieze importanţa unui stil de viaţă vegan atât asupra vieţii noastre cât şi asupra animalelor: 

„O dietă vegană este cea mai bună metodă de a alege viaţa şi e cea mai  lucru pe care îl putem face pentru animalele care suferă în ferme, unde le este interzis tot ce e natural, unde nu au nici spaţiu pentru a se mişca şi e cel bun lucru pe care îl poţi face pentru sănătatea ta” a spus Ashley Byrne director de campanii pentru PETA.

Preşedintele PETA, Ingrid E. Newkirk consideră că „ambasadoarele noastre miloase, speră să inspire oamenii din întreaga lume, să manifeste compasiune faţă de animale, astfel încât acestea să nu mai facă parte din alimentaţia lor."

 Vrăjiţi de cele două fete, bucureştenii au ignorat mesajul acestora şi s-au declarat 100% gurmanzi:

 „Trebuie să mâncăm ce ne-a dat Dumnezeu, capra, porcul... .Sunt ele sunt suferinde, dar de la Dumnezeu sunt lăsate. Trebuie să gândim logic, dacă nu e carne, nu e putere” a spus un bucureştean.

Un alt bucureştean continuă „Îmi este milă de ele, dar mai milă îmi este de stomacul meu.”

PETA este cea mai mare organizaţie pentru drepturile animalelor din lume, cu mai mult de 6,5 milioane de membri şi suporteri. Organizaţia se concentrează asupra celor patru zone în care cel mai mare număr de animale suferă: în industria alimentară, în comerţul cu îmbrăcăminte, în laboratoare şi în industria de divertisment. 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite