O mireasă şi furnizoarea ei de catering au fost arestate pentru că au pus canabis în mâncarea invitaţilor la nuntă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO yve.ro
FOTO yve.ro

O mireasă din Florida şi furnizoarea ei de servicii de catering au fot arestate pentru că au pus canabis în mâncarea servită la nuntă, inclusiv în lasagna, şi au îmbolnăvit mai mulţi invitaţi, relatează CNN.

Mireasa Danya Shea Svoboda, în vârstă de 42 de ani, şi furnizorul de servicii de catering, Joycelyn Montrinice Bryant, în vârstă de 31 de ani, au fost acuzate de neglijenţă, furnizare de marijuana şi alte fapte prevăzute de siguranţa alimentară în Florida.

„Svoboda a fost de acord şi i-a permis lui Joycelyn Montrinice Bryant să pună în mâncarea pe care a servit-o canabis, fără ca invitaţii să ştie, iar mulţi dintre ei s-au îmbolnăvit grav şi au avut nevoie de îngrijiri medicale”, potrivit autorităţilor americane, citate de Digi24. 

Când poliţiştii au ajuns la un club din Longwood, Florida, pe 19 februarie, mai mulţi nuntaşi primeau îngrijiri medicale pentru simptome care sugerau că „au consumat droguri ilegale”.

Când un ofiţer i-a întrebat pe Danya şi pe soţul ei, Andrew Svoboda, dacă au cerut sau au consimţit ca în mâncare să fie pus canabis, Andrew „s-a uitat la ofiţer cu o expresie de uluire, a început să se bâlbâie şi a răspuns cu «nu»”, potrivit rapoartelor.

Au fost prelevate probe din preparatele servite, dar şi din băuturi, iar lasagna a fost testată pozitiv cu THC, compus din planta de canabis.De asemenea, testele de laborator au arătat că cel puţin 3 oaspeţi au avut rezultate pozitive, potrivit sursei citate. 

O parte din invitaţi au acuzat „ameţeli, furnicături, agitaţie şi senzaţie de gură uscată” după ce au mâncat. O femeie care a ajuns la spital a avut crize de paranoia, ajungând să fie convinsă că toată familia ei a murit. A avut şi crize nervoase, iar medicii au fost nevoiţi să-i administreze sedative.

De asemenea, un invitat care şi-a dat şi-a dat seama că era drogat, a întrebat-o pe Svoboda dacă „a pus marijuana în uleiul de măsline”, iar aceasta i-a spus entuziasmată că „da”, pusese.

Cele două femei au fost eliberate pe cauţiune, iar procesul lor va începe în luna iunie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite