O femeie de 85 de ani a fost arestată pentru că şi-a făcut haine de blană din pisicile vecinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 85 din Texas a fost arestată de poliţia locală după ce a surprinsă pe o înregistrare video că a răpit una din pisicile vecinilor pe care a ucis-o şi apoi i-a folosit blana pentru a-şi face o haină, potrivit worldnewsdailyreport.com.

Dispariţiile din ultimul timp a animalelor de companie, cu precădere a pisicilor, dintr-un cartier texan a început să ridice semne de întrebări ale locuitorilor din această zonă. Cei din cartier şi-au dat seamă că sigur ceva nu este în regulă mai ales când au văzut hainele de blană ieşite din comun ale unei femei de 85 de ani.

O parte din particularităţile anumitor pisici au putut fi observate pe hainele bătrânei care a negat vehement că ar avea legătură cu dispariţiile pisicilor. Totuşi, aceasta fost surprinsă într-o înregistrare video când a furat pisica unei vecine.

Cum acţiona bătrâna

Femeia de 85 de ani a început prima dată prin a-şi creşte propriile pisici pentru blana lor, însă când a ajuns să se ataşeze de „micile creaturi”, potrivit mărturiei sale, a decis că e mai indicat să le prindă pe ale vecinilor.

Prin urmare, fostul designer de modă a ademenit pisicile din cartier cu alimente şi le-a jupuit apoi în subsolul casei, loc unde a pus şi pieile la uscat. Carnea primelor pisici ucise a folosit-o pentru a prinde alte pisici, potrivit unui purtător al PETA, Jane Churchill.

„Nu pot să cred că asemenea atrocităţi s-au întâmplat în apropierea noastră. Animalele sunt ca fraţii şi surorile noastre, iar ceea ce a făcut e comparabil cu o crimă în masă”, a afirmat Churchill. „A ucis sute de pisici doar pentru a-şi face haine de blană din ele. E tragic”, a continuat aceasta.

Bătrâna riscă ajungă la închisoare pentru următoarele 18 luni, potrivit experţilor juridici.    

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite