O femeie a fost ucisă de un leu în timp ce făcea sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşi populaţia de lei sălbatici din Africa a scăzut drastic în ultimele 
decenii, atacurile leilor nu sunt mai rare. Potrivit „Smithsonian“, 
numai în Tanzania leii ucid anual 100 de oameni. FOTO Shutterstock
Deşi populaţia de lei sălbatici din Africa a scăzut drastic în ultimele decenii, atacurile leilor nu sunt mai rare. Potrivit „Smithsonian“, numai în Tanzania leii ucid anual 100 de oameni. FOTO Shutterstock

O femeie a fost ucisă cu bestialitate de un leu care a atacat-o în timp ce făcea sex cu iubitul său, într-un tufiş din apropierea unui sat din Zimbabwe, informează un site local citat de „Huffington Post“.

„Din păcate, Sharai Mawera a fost rănită mortal de leu, în timp ce prietenul ei a reuşit să scape după ce a fugit de la locul atacului dezbrăcat, purtând doar un prezervativ. Cei doi profitau de timpul petrecut împreună în apropierea Şcolii primare Mahombekombe“, a declarat o sursă pentru „My Zimbabwe“.

Bărbatul a alertat poliţia care, împreună cu oficialii de la Autoritatea Parcurilor şi Animalelor Sălbatice din Zimbabwe, l-au însoţit la locul unde s-a petrecut tragedia, găsind trupul sfâşiat al femeii.

Deşi poate părea incredibil, este de remarcat faptul că un incident similar, cu un rezultat aproape identic, a fost relatat de BBC în august 2002. Atunci, un bărbat şi o femeie au fost atacaţi de un leu când întreţineau relaţii sexuale într-un tufiş de lângă satul lor tanzanian. Felina feroce a atacat-o pe femeie, iar bărbatul a scăpat. Când el s-a întors mai târziu, împreună cu alţi săteni, leul dispăruse şi tot ce au mai găsit a fost trupul sfâşiat al femeii.

Cu toate acestea, Associated Press relatează că Autoritatea Parcurilor şi Animalelor Sălbatice din Zimbabwe i-a avertizat pe cei care locuiesc în apropiere de capitala Harare să fie prudenţi, după ce mai mulţi lei au ucis doi oameni pe malul unui lac.

Deşi populaţia de lei sălbatici din Africa a scăzut drastic în ultimele decenii, atacurile leilor nu sunt mai rare. Potrivit „Smithsonian“, numai în Tanzania leii ucid anual 100 de oameni.

Un studiu din 2005 a descoperit că 39% din atacurile leilor se produc între lunile martie şi mai, pe timpul recoltei, când fermierii dorm adesea afară pentru a-şi proteja animalele din gospodărie

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite