O casă din Chitila a sărit în aer. O persoană a fost rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O casă din Chitila, judeţul Ilfov, a sărit în aer, luni dimineaţă, provocând rănirea unei persoane.

Din primele informaţii reiese că explozia s-a produs în urma unor acumulări de gaze, după cum anunţă Antena 3.

În urma deflagraţiei, o persoană care se afla în locuinţă a suferit mai multe arsuri. Anchetatorii urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs incidentul. Persoana rănită este o femeie în vârstă de 37 de ani, aceasta fiind transportată de urgenţă la spital cu numeroase arsuri de gradul doi şi trei.

În casă se mai afla şi un copil, însă acesta a scăpat nevătămat. La faţa locului au ajuns şi reprezentanţii Distrigaz, care vor stabili cauzele acestei explozii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, Petruş Simion, explozia a avut loc în jurul orei 7.25, iar o femeie care se afla în casă a suferit arsuri de gradele I, II şi III, aceasta fiind transportată de echipajele SMURD la Spitalul de Arşi din Capitală.

Explozia nu a fost urmată de incendiu, echipele de anchetatori de la faţa locului urmând să stabilească din ce cauză s-a produs, a precizat Petruş Simion.

Casa unde a avut loc explozia se află pe strada Garofiţei nr. 17, iar incidentul ar fi avut loc din cauza unei acumulări de gaze.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite