Motivul pentru care o fetiţă de şase ani din SUA a fost bătută cu un tocător de directoarea şcolii, chiar în faţa mamei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În timpul scenelor şocante, şcolăriţa poate fi auzită plângând şi cerând să se oprească Foto: Youtube/ The Breaking News
În timpul scenelor şocante, şcolăriţa poate fi auzită plângând şi cerând să se oprească Foto: Youtube/ The Breaking News

Directoarea unei şcoli elementare centrale din Clewiston, Florida este anchetată de poliţie după ce a lovit cu un tocător de lemn o fetiţă de şase ani, pe motiv că ar fi stricat un calculator al instituţiei. Scena a fost filmată chiar de mama micuţei care nu ar fi intervenit ca să îşi apere copilul din cauza statutului ei de imigrant.

Mama copilei a declarat că a fost chemată la şcoală, după ce oficialii s-au plâns de faptul că cea mică a cauzat pagube unui computer din instituţie. Femeia susţine că a rămas confuză auzind acuzaţiile aduse fiicei sale, iar când a ajuns la şcoală, în data de 13 aprilie, i s-a cerut să plătească o amendă de 50 de dolari. A fost de asemenea dusă în biroul directorului acolo unde o aştepta copila, potrivit Daily Mail.

Melissa Carter, directoarea şcolii, a scos de nicăieri un tocător de lemn şi a început să lovească fetiţa la spate, potrivit unei filmări făcute chiar de mamă.

    

Mama fetei susţine că s-a temut să nu aibă probleme ori să i se aducă în discuţie problema statutului de imigrant dacă ar fi încercat să îi ia apărarea copilei. În schimb, a filamt întregul moment pentru a arăta public ce se întâmplă în interiorul şcolii. 

Florida este unul dintre cele 19 state care încă permite pedepsele corporale în şcoli, dar practica este interzisă în districtul şcolar al judeţului Hendry, care include Şcoala Elementară Centrală. 

„Nimeni nu m-ar fi crezut. Mi-am sacrificat fiica, astfel încât toţi părinţii să poată realiza ce se întâmplă în această şcoală.Când am ajuns fiica mea era deja la birou. Directorul a început să ţipe. Nu erau camere de supraveghere. Ce puteam face în acel moment? Eu şi fata mea, singure. Ura cu care a lovit-o pe fiica mea, vreau să spun că a fost o ură cu care nu am lovit-o niciodată eu pe fiica mea. N-am lovit-o eu niciodată, dar ea a lovit-o aşa, cu ură” a declarat femeia. 

Ulterior, mama şi-a dus fiica la medic şi a scos un document medical pentru rănile cauzate de obiectul folosit de directoare. Este îngrijorată acum de prejudiciile psihologice cauzate copilului ei.

Bret Provinsky, avocatul mamei, a declarat că Procuratura de Stat revizuieşte cazul pentru a vedea ce acuzaţii penale pot fi aduse împotriva directoarei Melissa Carter şi împotriva Ceciliei Self, funcţionara şcolii, care apare de asemenea în videoclip. 

“Este un act agravant. Au folosit o armă care i-a putut provoca vătămări fizice grave. Copilul este îngrozit, se simte vulnerabil. Nu poate face nimic în mâinile acestor adulţi care au tratat-o atât de brutal, sălbatic, sadic” a adăugat avocatul. 

Niciun reprezentant al şcolii, cu atât mai puţin directoarea nu a oferit vreun comentariu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite