Motivul pentru care doi bărbaţi nu pot intra în posesia unui premiu la loto în valoare de 4,5 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din Marea Britanie au câştigat peste 4,5 milioane de euro la loterie, dar în zadar, întrucât nu îşi pot ridica banii, scrie Daily Mail.

Mark Goodram, în vârstă de 36 de ani, şi Jon-Ross Watson, în vârstă de 31 de ani, au crezut că au dat tunul vieţii când au descoperit că au pariat pe un bilet câştigător la loterie, dar în van.

Potrivit Daily Mail, Loteria Britanică refuză să lea dea banii, suspectând că au folosit un card bancar furat. Suspiciunile au apărut după ce s-a constatat că niciunul dintre ei deţine un cont bancar.

Cei doi susţin că respectivul cardul bancar folosit pentru cumpărarea biletului aparţine unui prieten comun pe nume John, dar nu oferă dovezi concrete în acest sens.

Mai mult, Mark Goodram şi Jon-Ross Watson s-au aflat în vizorul autorităţilor britanice. Cei doi au figurat pe o listă cu cei mai căutaţi infractori din Bolton. Goodram ar fi stat la închisoare anul trecut pentru furt. Cu toate acestea, el îşi face planuri să plece într-o croazieră.

 „Vreau o croazieră în Caraibe, apoi la Las Vegas. Dar, mai întâi, am nevoie de un paşaport“, a declarat Mark Goodram, potrivit Daily Mail.

Doi britanici castigatori la loto Jon-Ross Watson (stanga) si Mark Goodram Captura Daily Mail

Cei doi „norocoşi“: Jon-Ross Watson (stânga) şi Mark Goodram Captură Daily Mail

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite