Meteo: Plouă în est şi în sud-est

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Depresiunea nord-atlantică ocupă nord-vestul şi vestul continentului, unde circulaţia sudică aduce şi astăzi aer tot mai cald, iar în Arhipelagul Britanic, Ţările de Jos şi sudul Peninsulei Scandinave aduce şi instabilitate mai accentuată.

În rest, se menţine presiunea ridicată în Europa Centrală. La noi, chiar dacă presiunea creşte uşor, la înălţime se menţine o masă de aer rece.

Aşa că vremea va fi instabilă în jumătatea de est a ţării, unde cerul va prezenta înnorări accentuate şi, local, va ploua. Ploile vor fi mai ales cu caracter de aversă, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări ale vântului.

În sud-est, cantităţile de apă vor depăşi, izolat, 25-30 de litri pe metru pătrat şi vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului, va ploua izolat. Maximele vor fi cuprinse între 23 şi 30 de grade.

Mâine

Vremea se menţine în general instabilă în jumătatea de est a ţării, unde cerul va prezenta înnorări accentuate şi pe arii relativ extinse va ploua. Cantităţile de apă pot depăşi, izolat, 20-25 de litri pe metru pătrat. În restul teritoriului va ploua pe arii mai restrânse. Maximele vor fi cuprinse între 23 şi 30 de grade.

Poimâine

Vremea va fi tot instabilă, mai ales în jumătatea de nord a ţării, unde cerul va prezenta înnorări accentuate şi pe arii extinse va ploua. Cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. În restul ţării va ploua izolat, după-amiază. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 30 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite