METEO Cum va fi vremea în octombrie. În ce regiuni sunt aşteptate ploi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În următoarele patru săptămâni, respectiv în perioada 30 septembrie - 28 octombrie, vremea va fi călduroasă în regiunile sudice şi sud-estice. În nordul extrem al ţării şi în regiunile intracarpatice sunt aşteptate ploi.

În săptămâna 30 septembrie - 7 octombrie, temperatura aerului va fi uşor mai ridicată decât cea specifică acestei perioade, cu precădere în regiunile sudice şi sud-estice. În restul ţării temperaturile  vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. Sunt aşteptate ploi în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în nordul extrem al ţării şi în regiunile intracarpatice, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). 

În săptămâna 7 octombrie - 14 octombrie, temperatura medie a aerului va fi apropiată de cea normală. Cantităţile de precipitaţii se vor menţine excedentare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în nordul extrem al teritoriului.

În săptămâna 14 octombrie - 21 octombrie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele specifice acestei săptămâni, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi normale pentru această perioadă a anului, la nivelul întregii ţări. 

În săptămâna 21 octombrie - 28 octombrie, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toată ţara şi cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite